Tag: кошер

Гигантски стършели атакуват пчелен кошер

1.10K Видяно0 Коментари

Две майки в един кошер – Видео

1.14K Видяно0 Коментари

Видеото показва как може да се гледат две майки в един кошер , полезно е да се види